Între prietene FRUMOASE
anulare

4 coafuri la modă acum

0 2

Deși fiecare sezon în modă vine cu ceva înadins extravagant care să atragă atenția și să șocheze, eu consider că de fiecare dată e bine să căutăm să extragem doar ceea ce ne place cu adevărat și chiar putem să purtăm. Privind la zecile de fotografii din prezentările de primăvară-vară 2018, propunerile stiliștilor de beauty sunt care mai de care mai excentrice dar probabil doar un procent de 30% dintre ele este cu adevărat bun de pus în practică de către noi, femeile obișnuite, care nu suntem modele și nu defilăm pe podium într-un show de modă. A           cestea fiind spuse, la capitolul păr am remarcat câteva coafuri și aranjamente care m-au făcut să le notez ca idei foarte bune de încercat pentru când se face cald afară. Vi le prezint și vouă în continuare pentru inspirație:

 

1. Părul împletit. Am admirat o sumedenie de variante, de la coada împletită clasic în 3 la cea în în spic, fie purtate pe spate, fie purtate în jurul capului sau în lateral. Chiar și o singură șuviță împletită pe lângă frunte sau ureche creează un detaliu foarte șic și feminin, așa că dacă părul liber vă creează probleme și nu stă cum vă doriți, nu ezitați să-l împletiți cât mai creativ.

 

2. Stilul Bob. Scriu „bob” cu literă mare deoarece acesta e numele tunsorii de la care pornește coafura. Inițial era despre părul tuns foarte drept până în dreptul maxilarului sau câțiva centimetri mai jos, dar acum acest stil e mult mai libertin și nu necesită ca părul să fie îndreptat, ci doar să respecte lungimea. Așadar, poți să ai breton sau nu, păr ondulat sau drept, atâta vreme cât șuvițele vin la același nivel și nu sunt filate. Aveți un exemplu de bob la modă în fotografie, pentru o imagine mai clară.

 

3. Cocuri în loc de cozi. Trendul din 2017 continuă și în acest sezon, când vedem simpaticile cochilii de păr cocoțate în stânga și în dreapta capului, cu o cărare pe mijloc. În loc de a face o coadă de cal, părul se împarte egal în două, se piaptănă (dar nu e neapărat necesar) și se răsucește în două mici cocuri, care se prind simetric cu clame discrete pe cea mai înaltă porțiune a emisferelor, ca două urechiușe ridicate.

 

4. Accesorii florale. Pentru că sunt o mare iubitoare de flori, am fost foarte încântată să văd multe coafuri împodobite în acest fel. Fie părul e lăsat liber cu o coroniță bogată deasupra, fie florea decorativă e prinsă de câte o șuviță în lateral. Aspectul final e boem și romantic, dacă vreți să căpătați un aer ultra-feminin.

bob.jpg

 

 

 

Pe voi care dintre aceste coafuri primăvăratice vă atrage cel mai mult?

Etichete (3)
dumigeo
Fan ☆☆

Re: 4 coafuri la modă acum

Primul loc in topul tendintelor de frumusete din acest sezon se afla tunsoarea garcon. Care este diferenta fundamentala fata de moda anilor precedenti? Regula nr. 1 – absenta oricarei ordini: nu exista suvite netede prin parti sau la spate. Neglijenta este creata cu ajutorul diferitelor lungimi de par. Un avantaj proeminent al acestei tunsori elegante este usurinta in ingrijire: nici perna, nici vantul, nici ploaia nu o poate deteriora. Cei mai rai dusmani ai unei coafuri, sunt acum prieteni adevarati. In plus, puteti uita de mijloacele de coafare: dupa spalarea parului, uscati-l cu un uscator de par cu difuzor, pre-distribuind-l cu degetele.

Tunsori scurte primavara vara 2018

3

dumigeo
Fan ☆☆

Re: 4 coafuri la modă acum

Bob ondulat

In ultimul timp, aceasta tunsoare este foarte des intalnita, in special in randul celebritatilor. Desi si aceasta va fi scurtata cu cativa centimetri, aducand cateva avantaje frumoase: un gat accentuat si alungit si o fata alungita. In plus, aceasta tunsoare este simpla si nepretentioasa in ingrijire. Daca parul tau este ondulat natural, aplica pe parul umed un pic de spuma, rasucindu-l cu degetele – rezultatul ar trebui sa arate ca si cum ieri ai avut niste bucle a la Hollywood, care dupa somn, s-au ciufulit un pic. In cazul parului drept, situatia este putin mai complicata: ondulatorul este nelipsit. Dar nu uita: efectul ar trebui sa fie abia vizibil, fara bucle de papusa!

 

Bob ondulat primavara vara 2018

6

Tunsori cu breton

Diversitatea bretoanelor din noul sezon este una foarte impunatoare: drept, scurt, lung, filat si asimetric. Chiar daca nu esti gata sa te desparti de parul lung, dar totusi vrei sa schimbi ceva, atunci bretonul este o optiune ideala. Podiumul dicteaza tendintele pentru bretonul lung care acopera complet fruntea. Nici bretonul filat nu a ramas fara atentie si acesta completeaza perfect coafurile usor neglijente si parul cret de orice lungime. Tendinta de varf din sezonul primavara-vara 2018 este bretonul lung neted, pieptanat lateral.

Ce breton se poarta vara 2018

8

Ce breton se poarta primavara 2018

Par neted

Parul neted si lung a pasit in moda primavara-vara 2018 datorita faimoaseii sotii a lui Kanye West, Kim Kardashian: parul ei, cand iese pe covorul rosu, straluceste precum un diamant scump! O astfel de tunsoare este cel mai bun compromis intre parul lung si cel scurt: daca ii spui la revedere, apoi fa-o in mod competent si treptat. Conditia principala a tunsorii netede este parul perfect drept, de aceeasi lungime (orientat de-a lungul liniei umarului). Daca dupa experimentele anterioare cu parul nu ai reusti sa obtii un astfel de efect, poti incerca o optiune mai putin relevanta – bobul neted alungit.

Tunsori 2018 par neted

Teme populare